Brobyggardagen

NFGAB för brobyggare!

 

Nordic Fastening Group har deltagit på Brobyggardagen i flera år och vi glädjer oss åt  Brosamverkan Västs lösning att göra dagen helt digital, under Corona-tider. Vi är glada att se att brobyggardagen trots allt blir av, den digitala lösningen är något vi helt ställer oss bakom! 

För att bidra med något till årets digitala lösning har vi valt att viga en del av vår hemsida åt att presentera utvalda delar av vårat sortiment, som vi vet kan underlätta för dig som brokonstruktör, stålentreprenör eller projektledare.

  

 

Svetsfri montering - Beam Clamp

BeamClamps balkklammersystem är ett flexibelt alternativ vid sammanfogning av flera olika konstruktioner.    
 

Beamclamp ersätter svetsning och borrning på byggarbetsplats. Klämman gör ingen åverkan på korrosionsskyddet. Produkten levereras i varmförzinkat utförande. Detta sparar dig både tid och pengar på montagearbetsplatsen. 

BeamClamps hemsida finns CAD-modeller och beräkningsverktyg för att underlätta ditt val av balkklammersystem 

Systemets bredd och funktion täcker inte bara de behov som kan finnas för balkmontering utan erbjuder även möjligheten att hänga upp sekundärstål i befintliga konstruktioner, så som kabelstegar, rör och lamparmaturer, se BeamClamp videos.  

Beamclamp produktsortiment finns BOXBOLT, en CE märkt stålexpander som möjliggör smidigt montage i VKR profiler.  

Se hela vårt Beam Clamp sortiment

Some description

 

Deformationslager från Calenberg

Våra deformationslager lämpar sig väl för brokonstruktioner! Lagren används för en mängd olika uppgifter såsom riktad lastöverföring, skapande av expansionsfogar och skydd mot skador orsakade av deformation under termiska effekter. Lagren är en smidig och flexibel lösning som används istället för att dimensionera bort eventuella problem. 

I vårt deformationslager sortiment finner ni även lösningar för järnvägar och lager för buller- och miljöskydd.

 

 

Se hela vårt Deformationslagersortiment

Some description

Estetiskt tilltalande stag som gör jobbet! 
M-connect!

m-connect drag- och tryckstagsystem är ett CE-märkt stagsystem som har flera typer av staglösningar!  

M-connect finns tillgängligt som DWG och Tekla modeller. 

Systemet projektanpassas efter dina önskemål och vi har genom åren hjälpt flera konstruktörer, projektledare och entreprenörer med m-connect stag, som just passat deras bro bäst. 

 

Se hela vårt m-connect sortiment

Some description

 

Hittar du vad du söker?

Kontakta oss gärna ifall du behöver ytterligare vägledning eller om du har några frågor kring våra produkter och tjänster.

Sam Ganguly
sam.ganguly@nfgab.se
+46 303 20 67 03