Nordic Fastening Group, NFG,
har äntligen fått en ny hemsida!

För Nordic Fastening Group är du som kund i fokus. Med vår nya hemsida vill vi underlätta för dig så mycket som möjligt. Exempel är de sök- och sorteringsfunktioner som gör det lätt att snabbt hitta vad du söker, och när du besöker oss igen finns snabblänkar till de sidor du besökte senast.

En ny funktion som vi tror du kommer uppskatta är att du nu kan skapa en produktlista. Produktlistan kan du antingen skicka till oss direkt som en beställning eller skriva ut och ha som underlag inför köp över telefon.

Produktlistan är ett första steg mot en e-handels lösning som vi planerar kunna erbjuda er längre fram.

Vad som är nytt i huvudsak är att de gamla sidorna för NFG; Neofac och Bult & Fästteknik nu har blivit en samlad sida. För vi är ett bolag och det vill vi ska synas på vår web.

För dig som är tidigare Neofac kund så finner du de produkter du söker under produktsortiment/ingjutningsgods, och du som tidigare är Bult & Fästteknik kund, under produktsortiment/fästelement.

Hoppas du uppskattar vår nya sida och att du finner vad du söker!
Då sidan är ny reserverar vi oss för eventuella små felaktigheter som smugit sig in men vi arbetar fortlöpande med att optimera hemsidan.